Ben jij al een tijdje op zoek naar een uniek cadeau voor de verjaardag van je pasgeboren neefje of nichtje? Wij hebben diverse mogelijkheden om een baby rugzak met naam of sporttasje te bedrukken. Onze tassen zijn speciaal ontworpen om iedere naam erop kwijt te kunnen of een gave foto erop te laten drukken. Is dit nou moeilijk? Nee, totaal niet! Via onze pagina kies je de baby rugzak die jij het leukste vindt en vervolgens kies je een tekst of logo om het extra persoonlijk te maken.

Met style naar de crèche

In ons assortiment bevinden zich stoere, hippe en vrolijke baby rugzakjes. Is jouw baby helemaal gek van auto’s of prinsessen? Geen enkel probleem! Wij zorgen ervoor dat er gave sportauto’s of prachtige prinsessen op zijn of haar rugzakje komen. De eerste dag naar de crèche wordt zo één groot feest. Ook zijn ze ideaal voor het kinderdagverblijf of om spulletjes in te doen als je op pad gaat. En om niet te vergeten.. Een ontzettend uniek cadeau om te geven op een babyshower.

Hoe persoonlijker, hoe beter!?

Veel baby’s zijn vaak blij te maken met hun eigen felgekleurde tas, laten we dat dan nog een stapje verder nemen. Kies zijn of haar lievelingskleur, een gaaf lettertype en zet de naam van je baby op de tas. Wil je juist iets grappigs? Zet dan de veelgebruikte bijnaam op de baby rugzak! Naast dat je met deze tassen de show steelt, zijn ze ook nog eens ontzettend handig. Iedere ouder kent het probleem het kwijtraken van baby tasjes. Deze tas is veel makkelijker om terug te vinden.

Mix and match

Wil jij dit toffe cadeau aan iemand geven of sta je te popelen om je baby blij te maken met een unieke tas? Mix and match dan snel jouw baby rugzak met naam bij elkaar en persoonlijker kan je het niet krijgen. Zijn er nog een aantal dingen onduidelijk? Dan staan wij te springen om jou te helpen! Mail je vraag voor onze baby rugzakjes helden naar info@kinderrugzakje.nl